Referenties


"Ik heb zeer goede ervaringen met Marcel. Kernwoorden die bij mij opkomen: geduldig, intuïtief, persoonlijk, vakkundig, invoelend vermogen, meedenken, eerlijk.
Ik raad hem bij iedereen aan die een nieuwe website nodig heeft, of de bestaande website wil veranderen. Omdat ik weet dat de website wordt zoals de klant het wil. Marcel weet de vertaling van klant naar website heel goed te maken."
Rosmarijne Boontjes, www.rosmarijne.nl
   
"Al eerder had ik een website door Marcel laten bouwen en dit was mij zo goed bevallen dat ik opnieuw een beroep op hem doe.
Marcel en ik hebben een gesprek waarin ik mijn wensen naar voren breng. Tijdens dit gesprek is hij er helemaal voor me. Hij luistert naar wat ik zeg, hij kijkt naar de bewegingen die ik maak en hij vraagt naar de beleving die ik bij mijn logo en website wil hebben.
Binnen zeer korte tijd krijg ik een voorstel voor m'n logo. Hierin zit exact verpakt wat ik wil overbrengen. Met de look & feel van de website gaat dit net zo.
Aansluitend volgt een proces van fine tunen waarin Marcel met veel geduld en vakmanschap iedere keer net die aanpassing maakt die gewenst en of noodzakelijk is. Marcel is een grafisch ontwerper die op een bijzondere en plezierige wijze de wensen van de klant vertaalt in een passend design. De resultaten spreken voor zich!"
Marian Langbroek, www.dewinkelcentrumcoach.nl / www.bureaucoachingtraining.nl
   
Voordat ik aan Marcel vroeg mijn website te maken had ik al verschillende websites gezien die hij had gebouwd. Wat mij opviel was dat deze websites heel sfeervol zijn en tegelijkertijd overzichtelijk en bruikbaar. In de gesprekken die ik met Marcel voerde in de aanloop van mijn eigen website merkte ik dat hij mijn ideeen goed wist te vertalen naar de website. Dit resulteerde in een website die heel mooi weergeeft wie ik ben en waar ik voor sta.
Tegelijkertijd is het heel prettig dat Marcel de actualiteiten in de gaten houdt en er voor zorgt dat de website altijd goed is te vinden.
Saskia Godfriedt - Praktijk de Zon
   
“Goed, snel, betrouwbaar, kennis tegen een goede prijs!”
Oscar Langendorff, www.vdhengel.nl
   
“Marcel is als fotograaf maar ook als websitebouwer een hele creatieve aanvulling op ons bedrijf. Als fotograaf heeft hij onze trouwfoto's gemaakt en hij is de no-nonsense fotograaf die wij destijds zochten. En nu ook denkt hij met ons mee alsof het zijn eigen bedrijf is.Geen vraag of suggestie is hem te veel! Ik raad hem iedereen aan die op zoek is naar een foto-repportage (dat kan trouwen zijn maar ook familie portretten) en kleine ondernemers die een website willen zijn bij hem aan het juiste adres!”
Angelique Bak-Linnemans, www.partingoli.nl
   
“When you hire Marcel, you choose to work in cooperation and consultation. He is good in asking you strict questions to sharpen your ideas and vision about the product you want. It is nice to hand over the technical details because he has the skills for it.
I have hired him for setting up my website, and I am very satisfied with it".
Sabine Baltussen, www.lazione.nl
    
 

HandS Webdesign en Fotografie - Amiant 14 - 3831VP Leusden - 033-2585035 - contact - facebook - linkedin